Particulier

Boer & van Wees helpen particulieren

Boer & van Wees Advocaten te Arnhem is een advocatenkantoor met veel kennis en ervaring in de civiele en bestuurlijke rechtspraktijk.

Ons kantoor bestaat uit een samenwerkingsverband van twee advocaten, mr. T.P. Boer en mr. P.G.W. van Wees. Beide advocaten zijn oud-kantoorgenoten en werken sinds 1 april 2013 samen in Arnhem.

Wij zijn nuchtere advocaten die midden in de samenleving staan. Wij geven heldere juridische bijstand waarbij wij tevens een reëel beeld voor u schetsen. Procedures pakken wij gedreven, creatief en pragmatisch aan. Daarbij voert zorgvuldigheid de boventoon. Wij hebben een sociale insteek, waarbij wij vinden dat iedereen in de maatschappij recht heeft op een advocaat in een juridische geschil. Derhalve hanteren wij redelijke tarieven en procederen wij tevens op basis van een toevoeging als cliënten daarvoor in aanmerking komen.

Het kantoor kenmerkt zich door een informele en persoonlijke sfeer met een hoge klantvriendelijkheid. Beiden advocaten zijn al jaren werkzaam in hun vakgebieden en beschikken over uitgebreide proceservaring.

Particuliere diensten

Personen en familierecht
Bestuursrecht
Arbeidsrecht
Sociale verzekeringen en voorzieningen
Verklaring omtrent gedrag (VOG), achternaam wijziging en wet wapens en munitie
Algemeen verbintenissen recht
Wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP)
Goederenrecht
Verzekeringsrecht
Aansprakelijkheidsrecht
Verzekeringsrecht