Financieel recht

Het financieel recht is een deelgebied van het ondernemingsrecht. Bij dit rechtsgebied moet gedacht worden aan het recht dat verhoudingen tussen bijvoorbeeld financiële instellingen en ondernemingen regelt of financiële ondernemingen en consumenten. Voor alle financiële instellingen is het van het grootste belang dat zij compliant zijn met de geldende wet en regelgeving. Dat is een taak en een vak apart. Boer& Van Wees advocaten hebben de kennis en know how op dit gebied om u bij staan en te adviseren. Ook staan zij in dit kader consumenten bij tegen financiële instellingen. Door die wissel werking is op dit gebied veel ervaring aanwezig. Gedegen juridisch advies is daarmede leidend en cruciaal, maar indien nodig en noodzakelijk behoort uitgebreid procederen tot mogelijkheden van ons kantoor in Arnhem.

Speciaal deelgebied: Compliance en Wft

Compliant zijn is van groot belang. Niet alleen voor ondernemingen maar ook voor consumenten. Wordt er voldaan aan de zorgplicht bijvoorbeeld? Wat staat er in Wft over deze materie. Boer & van Wees hebben ervaring daarmee en kunnen u nader adviseren, zeker op het gebied van compliance in de financiele sector.

Meer informatie over het financieel recht?

Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 026 – 353 03 31. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

    Naam: *

    Onderwerp: *

    E-mailadres: *

    Telefoonnummer: *

    Bericht: *